Gaziantepspor’da yeni Teknik Direktör Mutlu Topçu 2 yıllık sözleşmeye imza atarken yeni sezon hedefini de koydu.

Celal Doğan Tesisleri’nde düzenlenen törende teknik direktör Mutlu Topçu, siyah kırmızılı ekip ile 2 yıllığına anlaştığı sözleşmeyi imzaladı. Yardımcı antrenörleri ile imza törenine katılan Mutlu Topçu, takımda sistem değişikliği yapacağını söyledi

HEDEF DAHA YÜKSEK YERLER

Gaziantepspor’u ligin üst sıralarda yer alması için çalışmalar yapacaklarını belirten Topçu, şöyle dedi: "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Büyük bir şehir ve bir futbol şehri. Dolayısıyla burada olmaktan çok mutluyum, ben ve ekibim olarak. Geçen genç bir takım olarak iyi işler başardılar, ben buradan Okan hocama da teşekkür ediyorum. Ligi 10. sırada bitirdiler ama hedef daha yüksek daha güzel yerlere gelebilmek, Gaziantepspor’u daha iyi yerlere getirebilmek.

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ YAPACAĞIZ

İyi bir oyuncu kadrosunun olduğunu belirten Topçu, “genç, dinamik. İyi takviyelerle daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum. Tabi biraz sistem değişikliği yapacağız. Özellikle ofansif anlamda daha güçlü bir kadro olmamız lazım, daha üretken bir kadro olmamız lazım, daha alternatifli kadro olmamız lazım. Bütün çalışmalarımızı yapıyoruz."