Gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor transfer komitesi, görüşmeleri Fransa’nın başkenti Paris’te yapıyor.

Bu ülkede devam eden Euro2016 şampiyonası nedeniyle futbolcuların akın ettiği ülkede tespit edilen isimlerle buluşan yönetim, hafta sonuna kadar en az 3 futbolcu ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yeni sezonda da güçlü bir ekip olmayı planlayan kırmızı – siyahlı ekip, transfer görüşmelerine hız verdi. Sezon başı kampına yüzde 90 hazır olarak gitmek isteyen Gaziantepspor, geçen sezon kadrosunda kiralık oynayan Fernando Marçal ve Prince Desire ile temas halinde. Ekibimizin, Avrupa liglerinde oynayan tecrübeli bir kaleci ile bugün bir görüşme yapacağı, Afrika kökenli golcü bir futbolcu ile de yarın görüşüleceği aktarıldı.

LİSTE YAPTILAR

Gaziantepspor, en az üç transferi bu hafta sonuna kadar sonlandırmak amacında. Transferlerin gerçekleşmemesi durumunda ise transfer komitesi, B planını devreye sokarak listedeki diğer oyuncularla görüşecek. Bu arada görüşülen futbolcuların Türkiye’den taliplisi olmadığı, Avrupa’daki birkaç önemli takımın radarında olduğu bilgisine ulaşıldı.

A.SERDAR ÖZEKŞİ