İmperial Halı, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen DOMOTEX Fuarı’nda 2015 yılı yeni sezon halılarını ilk kez görücüye çıkardı. Meltem Dokuma Hali Sanayi bünyesinde üretilen İmperial Halı, Domotex Fuarı’nın en fazla ilgi gören markalarından biri oldu.

DOKUSUNDA ZARAFET VAR

Meltem Grup’un yeni yüzü olarak fuarda yerini alan İmperial Halı, AR-GE harikası sezonun en şık ve göz alıcı modellerini görücüye çıkardı. Özel dizayn edilen stant içerisinde tanıtılan, çarpıcı renk ve desenlerden oluşan İmperial Halı modelleri yerli ve yabancı ziyaretçilerin büyük beğenisi topladı.

ÖNEMLİ BİR MARKA

Kalite ve görselliğin ön planda tutulduğu İmperial Halının, Meltem Grup'un yeni yüzü olarak sektörde yerini aldığını açıklayan Meltem Dokuma Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dikicibaşı, " 2015 yılının en şık ve göz alıcı tasarımlarını Domatex Halı Fuarında ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk. Kaliteden ödün verilmeden üretilen İmperial Halı, çeşitli renk ve desenlerden oluşan zengin seçenekleriyle her zevke ve her bütçeye hitap ediyor. İmperial Halı sadece Türkiye’nin değil aynı zamanda yurt dışında da önemli yeri ve müşterileri olan bir markadır" dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT