Milli maçlar nedeniyle verilen arada boş durmayan Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu, imha timini hazırlıyor.

Antrenman temposunu arttıran genç teknik patron, idman sayısını ikiye çıkartırken, futbolcularından performanslarını arttırmalarını istedi.

Ligin geride kalan haftasında topladığı 10 puanla 11. Sırada yer alan kırmızı – siyahlı ekip, deplasmanda oynayacakları Konyaspor maçından üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Savunmayı güçlendirmek ve yenilen basit gollere engel olmak isteyen genç teknik adamın, cezalı olan Ognjen Vranjes’in yerine Gbenga Arokoyo’ya yer vermeyi amaçlıyor.

RAKİBİ ÇÖZÜYOR

Spor Toto süper ligin 8’inci haftasında konuk olacağı Konyaspor’u gece gündüz demeden analiz etmeye çalışan teknik direktör Mutlu Topçu, öğrencilerine rakibin zaafları ve güçlü oldukları yönlerini birer birer anlatarak öğrencilerine yeşil – beyazlı ekibi nerdeyse ezberletiyor. Futbolculara yaptığı kısa konuşmada ligde daha rahat nefes almak istiyorlarsa kendi sahalarında kazandıkları maçların kafi gelmeyeceğini deplasmanlardan da puan ve puanlarla dönmeleri gerektiğini söyledi.

KALEYİ GÖREN VURACAK

Futbolcularla antrenmanlarda adeta arkadaş gibi diyalog kuran teknik direktör Mutlu Topçu, Konyaspor provasında öğrencilerine uyarılarda bulundu. Yeşil - beyazlılara karşı önde savunma yapmaları gerektiğinin altını çizen genç teknik adamın, Konyaspor’un golcüleri Meha ve Traore’ye özel önlem alacağı kaydedildi. Topçu’nun ayrıca oyuncularından müsait pozisyonu bulduklarında kaleyi yoklamalarını istediği öğrenildi. Konya’dan zaferle dönmeyi planlayan Kırmızı – siyahlılar, bir sonraki Mersin İdmanyurdu ile kendi evinde oynayacağı maça moralle çıkmak adına 3 puana odaklandı.