AK Parti hükümeti ile Türkiye’nin çok büyük değişim yaşadığını ifade eden AK Parti’nin Şahinbey Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Tahmazoğlu, “Geçmiş hükümetler döneminde IMF’nin kapısında bekleyen bir Türkiye varken, AK Parti hükümeti döneminde bir belediye dahi IMF’ye borç verecek duruma geldi” dedi.
AK Parti Şahinbey İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin dördüncüsünün açılışı AK Parti’nin Şahinbey Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, teşkilat üyeleri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.
İstiklal Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti hükümeti ile Türkiye’de çok şeyin değiştiğini belirterek, “Geçmiş hükümetler döneminde IMF’nin kapısında bekleyen bir Türkiye varken, AK Parti hükümeti döneminde Şahinbey Belediyemiz IMF’ye borç verecek duruma geldi. Şahinbey Belediye’de eskiden işçisine maaşını veremediği için biriken maaşlarına karşı belediyenin arsalarını işçisine dağıtmıştı. Nereden nereye geldik. Bizim dönemimizde yaptığımız hizmetlerin yanı sıra işçimizin bu güne kadar maaşı bir gün aksamamıştır. Belediyemizi enlerin ve ilklerin belediyesi yaptık. Türkiye’de en kapsamlı kentsel dönüşümü yaptık. açılamaz denilen Özdemirbey Caddesini 6 şeritli yol yaptık. Havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak ve şehir trafiğini rahatlatacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol yapıyoruz. Yine Türkiye’nin en büyük parkını Yeşilvadi’yi yapıyoruz. Buraya 40 bin ağaç diktik. 86 bin metre büyüklüğünde biyolojik gölet yapıyoruz. Birçok aktivite içerinde bulunan parkımızı iki ay içerisinde hizmetinize sunacağız. İstiklal mahallemiz bizden semt pazarı istedi. Baktık yer yok. Aradık bir yer bulup 800 bin TL’ye kamulaştırmasını yaptık. Buraya altını sosyal tesis yapıp üstünü semt pazarı yaptık. İstiklal mahallemizde tüm yollarımızı yeniledik. 130 bin metrekare asfalt, 70 bin metrekare kilittaşı çalışması yaptık. Daha yapacak çok işimiz var. Seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.