Sokakta top oynayan çoçukların topu bir evin balkonuna düştü. 3 katlı binanın ilk katında kimsenin bulunmadığı evin balkonuna düşen topu tırmanarak alan 14 yaşındaki Seymen Punar, burada mahsur kalınca itfaiye erleri tarafından aşağı indirildi.

Çakmak Mahallesi Saydam Sokak'ta arkadaşları ile top oynayan ortaokul öğrencisi Seymen Punar'ın topu birinci kattaki evin balkonuna düştü. Evde kimsenin olmamasından dolayı topu almak isteyen Seymen Punar, tırmanarak balkona ulaştı. Burada topu arkadaşlarına atan Seymen Punar, yeniden aşağı inmek istedi ancak bu kez başarılı olamadı. Balkonda mahsur kalan Punar'ın durumunu arkadaşları polis ve itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, park edilen araçlar nedeniyle sokağa giremeyince seyyar merdiven ile Seymen Punar'ı bulunduğu balkondan indirdi.

MUTLU OLDU

Oynadıkları sırada balkona toplarının düştüğünü ve kendisinin de tırmanarak buraya çıktığını belirten Seymen Punar, "Topu kurtardım ama ben mahsur kaldım. Arkadaşlarım ihbarda bulununca da itfaiye gelip kurtardı" dedi. DHA