CHP İl Başkanı Sait Köse, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingini değerlendirdi. Köse, "Mitingimiz coşku içinde geçti. Bilinçli ve beklentisi olan bir kalabalık vardı. Sayın Kılıçdaroğlu ise Gaziantep özelinde verdiği mesajlarla ilklere imza attı. Biz CHP il olarak dersimize iyi çalıştığımızı söyleyebilirim" dedi.

Önemli bir kitlenin Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun ağzından vaadlerini dinlediğini anlatan Köse, "Biz gözlerdeki ışıltıyı gördük. Meraklı bekleyişin şenliği dönüştüğüne şahit olduk. 30 binin üzerinde sayısal bir çoğunluğumuz vardı. Ama her zaman söylüyorum; önemli olan kalabalık değil, verilen mesajlardı" diye konuştu.

İKTİDARA HAZIRIZ

Mitingde önemli mesajlar verildiğinin altını çizen Köse, "Bu mitingde iktidara hazır olduğumuzu gördük. Vaatlerin açıklandığı mitingde Gaziantep mesajları da dikkat çekiciydi. Sayın Genel Başkanın ilk kez dile getirdiği Gaziantep özeli mesajlar yüreklere su serpti. Suriye savaşından kaynaklı sorunlar, ihracattaki düşüşler ve nakliye sektörünü rahatlacak ciddi mesajlar içeren mitingde CHP İl olarak dersimize iyi çalıştığımızı söyleyebilirim" dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT