Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün şehrimize gelerek Demokrasi Meydanı'nda halka seslendi. Başbakan'ın gelişi öncesi, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ilimizde ilkler ve renkli görüntüler yaşandı. Demokrasi Meydanı'ndaki otobüs durağı geçici olarak kaldırılırken, güvenlik önlemleri had safhaya çıkarıldı. Daha önce uygulanmayan şekilde Demokrasi Meydanı'na giden yollara barikatlar kurularak bayraklar asıldı.

PARTİLİ GENÇLER ARI GİBİ

Mitingde dağıtılmak üzere 100 bin adet şapka, 15 bin tişört, 150 bin bayrak mitinge katılanlara dağıtıldı. Dağıtılmak üzere koliler ve çuvallarla miting alanına getirilen şapka, bayrak ve tişörtler partililerce taşındı.

SEYYAR SATICILAR FAZLA YAKLAŞTIRILMADI

Miting öncesi alanda çocuklar su sattı. Seyyar satıcılar Demokrasi meydanının etrafına erken saatlerde geldi. Ancak güvenlik nedeniyle alana çok fazla yaklaştırılmadı. Seyyar satıcılar Başbakan yazılı tişörtleri 10 TL, şapkaları 3 TL, atkıyı 8 TL, bayrakları ise 10 TL'ye sattı.

GENÇLERİN SEVGİSİ

Ak Partili gençler mitinge Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yazılı tişörtlerle geldi.

DEMOKRASİ MEYDANI GELİN GİBİ

Demokrasi Meydanı miting öncesi gelin gibi süslendi. Bir gün önceden başlanan miting hazırlıkları sonrası Demokrasi Meydanı işte bu hale geldi.

SOĞUTUCU FANLAR GETİRİLDİ

Miting öncesi alana soğutucu fanlar getirildi.

SOKAKLAR DA SÜSLENDİ

Ara sokaklar parti bayraklarıyla donatıldı

KAMYONLARLA SU GETİRİLDİ

Başbakan'ın mitingi öncesi alana kamyonlarla su getirilip, vatandaşlara dağıtıldı. Sıcak havada su en çok çocukları sevindirdi. Çocuklar suyu hem için hem de üzerlerine dökerek serinlediler.

OTOBÜS DURAĞI KALDIRILDI

Demokrasi Meydanı'nın önündeki otobüs durağı miting için kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi öncesi Demokrasi Meydanını genişletme adına otobüs durağı bir gün önceden kaldırıldı.

POLİS ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Polis Demokrasi meydanı etrafında kuş uçurtmadı. Adeta etten duvar ördü.

İKİ SEVİNCİ BİRARADA YAŞADILAR

Osmanlı Ocakları il başkanlığının açılışı sonrası üyeler ellerinde bayraklarıyla, Başbakan'ın mitingine katıldı.

BAYRAK VE ŞAPKA DAĞITILDI

Miting alanına gelenlere bayrak ve şapka dağıtıldı.

EN ÇOK ONLAR SEVİNDİ

Bu miting en çok kağıt toplayanlara yaradı. Kağıt toplayanlar boşalan su kolilerini topladı.

FOLKLOR EKİBİNİN HEYECANLI BEKLEYİŞİ

Folklor ekibi saatler önce alana gelerek Başbakan'ı bekledi.