Sergen yok ama ruhu olarak Murat Şahin var.. Hakikaten enteresan gelişmeler yaşıyoruz Gaziantepspor adına..

Ama şu veya bu… Madem bu işler Sergen Yalçın'ın kendisiyle, hatta ve hatta ruhuyla oluyor ise, o zaman ben yönetime fazla kızamıyorum..

Tamam, 'kulüp bu kadar ilkesiz olmaz' demek istiyorum, ama günümüz Türkiyesinde ilkeli adamların artık ciddiye alınmadığı geçeğini görünce susup kalıyorum.. Zaten Gaziantep'i hiç saymıyorum.. Çünkü ilkesizlik prim yapıyor bu kentte..

Bu gerçeği gördüğüm için artık herşeyi normal karşılamaya başladım nedense..

Ben mi ?

Bizi dinazor da görseler, aklını başına topla para kazanmaya bak, bırak bu anlayışı da deseler, o Dinazorluğa razıyım bin kere..

Onun içindir ki, Gaziantepspor'un Sergen ile tekrar anlaşmış olması beni şaşırtmıyor..Tıpkı O Sergen'in gelmeyi kabul etmesi gibi..

Benim asıl kahkaha attığım ama gerçekten acıdığım şey daha farklı.. Omurgasızların ilkeden bahsetmesi.. Bir zamanlar Gaziantepspor'un bu durumlara düşürülmesinde katkı sağlayanların şimdi ateş püskürmesi.. İbrahim Kızıl'a adeta biat edenlerin, şimdi ona sallayıp hakarete varan sözler etmesi..

Doğrusu bunları görünce O İbrahim Kızıl'a söyleyeceğim söz kalmıyor.. Omurgasızlık yarışına girenlerin düştükleri duruma belki de en çok O gülüyordur..

Neyse.. Dönelim bugünkü maça..

Doğrusu, Kayseri Erciyes maçından çok Antalya-Elazığ maçını önemsiyorum ben.. Antalya yenerse ikisi de el ele küme düşmeyi garantileyecekler.. Elbette matematiksel olarak henüz kesin değil ama geriye kalan 2 maçta kazansalar bile üstteki takımların kaybetme ihtimali çok zayıf kalıyor..

Ligde kalan 3 maçta Gaziantepspor'un hiç puan alamadığını düşünsek bile, Elazığ'ın da üç maçta 6 puan alacağına çok ihtimal vermiyorum.. Kaldı ki, Gaziantepspor'un en zor maçı bugün Erciyes ile.. Beni tek endişelendiren sonuç, Elazığ'ın Antalya'da galip gelmesi, Gaziantepspor'un da Erciyes'e mağlup olması..

Sonuçlar böyle olsa bile, yine de paniğe kapılmadan Eskişehir ve Bursa maçlarından puan çıkartılabileceğini düşünüyorum.. Yani sözün kısası, Gaziantepspor'un küme düşme ihtimali oldukça zayıf.. Çünkü düşecek olan 3'ncü takım Elazığ, Erciyes ve Gaziantepspor'dan biri olacak.. Puanlara baktığımızda ELazığspor 31, Erciyes 33, Gaziantepspor ise 36.. Son 3 haftaya böyle giriliyor ise, burada düşecek 3'ncü takım için kararı siz verin isterseniz..