Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da takımda kalmasının kesinleşmesinin ardından gelecek sezonun planları yapılmaya başladı.

Genç teknik adamın sezonun bitiminin ardından yönetime kalması ve gitmesini istediği oyuncuların listesini verdi.

İlk etapta sekiz futbolcu ile yoları ayıran mavi – beyazlı temsilcimizde takımdan ayrılacak olan 5 futbolcunun sözleşmesi sona ererken üç oyuncu ile karşılıklı görüşerek yollar ayrılacak.

Gelecek sezon takımın yaş ortalamasını düşürmek ve hedefe ulaşabilecek bir ekip oluşturmak isteyen mavi – beyazlı yönetim, teknik ekiple birlikte sezon içerisinde takibe aldıkları birçok oyuncu ile de temasa geçmeye başladı.

GİDECEK FUTBOLCULAR

Teknik ekip tarafından yönetime sunulan listede dün itibarıyla sözleşmesi sona eren Armand Deumi, Ali Tandoğan, İbrahim Kaş, İlker Avcıbay ve Mehmet Nas ile yeni sezonda yola devam etmeyecekler. 2015 – 2016 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek olan Ali Tandoğan ve Köksal Yedek ile 2016 – 2017 sezonu sonunda sözleşmesi tamamlanacak olan Abdullah Halman’dan ise kulüp bulmaları istenecek.

KADRO NETLEŞECEK

Kulübe yakın çevrelerden edinilen bilgiye göre transfer döneminde belirlenen isimlerle bir an önce masaya oturulacak ve ilk kamp dönemine kadar kadro tamamlanmış olacak. Bu doğrultuda teknik direktör Hakan Kutlu ve ekibi ile birlikte transfer komitesi üyeleri yoğun bir mesai sürecine girerek kadroyu bir an önce netleştireceği belirtildi.

MUHARREM TÜRKOĞLU