Gaziantepspor’un kaptanı Şenol Can, takımı adına ilk yarı değerlendirmesi yaptığı açıklamada, “İlk yarı bizim için gayet iyi geçti. İkinci yarıda da Gaziantepspor adına puanlar alıp ligi iyi bir yerde bitireceğiz” dedi.

İlk yarının Gaziantepspor adına nasıl geçtiğini sorduğumuz Şenol Can, “Bizim için puan açısından son 2 maçı da kazanmamızla birlikte biraz alt sıralardan uzaklaştık, orta sıralara doğru geldik. İlk yarı bizim için gayet iyi geçti. İkinci yarıda da Gaziantepspor adına puanlar alıp ligi iyi bir yerde bitireceğiz” yanıtını verdi.

"İYİ BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ"

İkinci yarı öncesi bugünden itibaren çalışmalara başladıklarını da hatırlatan deneyimli futbolcu, “10 günlük bir kamp dönemi ve burada da 3 maçımız var. Balıkesirspor maçıyla ikinci yarıya başlayacağız. İnşallah burada 10 gün en iyi şekilde çalışıp ikinci yarıya iyi bir şekilde başlayıp, iyi bir sezon geçirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

TÜRK OYUNCULAR KENDİNİ DAHA

ÇOK GÖSTERMEK İSTEYECEK

Yeni yabancı kuralı hakkında da açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Kaptanı Şenol Can, “Yabancıyı hemen hemen serbest bıraktılar. Bu yerli kuralı gibi bir şey oldu. Kaliteli oyuncuların gelmesi bizim için de iyi oluyor. Türk oyuncular şimdi kendini daha çok göstermek isteyecek. Şimdi yabancı sınırlaması kalktığı için çok daha kaliteli futbolcular da gelecek. İnşallah Türk futbolu açısından iyi olur. İyi olacağını düşünüyorum” dedi.İHA