Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 yıl geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli olan İsmet Parlak’ı evinde ziyaret ederek, getirmiş olduğu akülü tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan ve mutluluğu yüzüne yansıyan İsmet Parlak, tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu evin önünde attı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten İsmet Parlak, “14 yıl önce geçirmiş olduğum bir rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli oldum. Bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Maddi durumum yetersiz olduğu için alma imkanım yoktu. Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik ve sağ olsunlar bir akülü tekerlekli sandalye getirecekleri sözünü verdiler. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizzat evimizde bizleri ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler. Artık eskiden evden dışarı çıkamıyordum, şimdi tekerlekli sandalyem ile birlikte her yere gidebileceğim” dedi.

İSMET AMCAMIZIN HERZAMAN YANINDAYIZ

Bugün İsmet amcamızı evinde ziyaret ettik. Tabi daha önce talihsiz bir rahatsızlık neticesinde maalesef yürüme engelli olmuş durumda. Bizden bir akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunması üzerine bizde, İsmet amcamızın sosyal hayata katılabilmesini sağlamak adına arkadaşlarımız bir çalışma başlatarak kendisine bir akülü tekerlekli sandalye uygun görüldü. Bizde bugün İsmet Amcamızı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyesini takdim ettik. Tabi bu kaynaklar milletimizin kaynağı ve bu kaynaklar yeniden milletimize hizmet olarak geri dönüyor. Ben İsmet amcamıza tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum ve uzun ömürler diliyorum. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin diyorum” dedi. LEYAL ÖZEKŞİ POLAT