Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, iki takım açısından çok zor bir gün olduğunu belirterek, “Bu sene ilk defa beraberliğe oynadık desem doğru olur” dedi.

Karabük’ün çok istekli olduğunu belirten Buruk, “Genelde bazen çok iyi savunma yaparsınız ama gol atmak için savunma yaparsınız. Bugün beraberlik bizim için çok iyi sonuçtu" diyen Buruk, "Maçın geneline baktığımızda Karabükspor'un inanılmaz bir temposu vardı. Çok istediler, çok iyi işler yaptılar bu anlamda. Karabüksporlu oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etmem gerekiyor. Ama sonucu getiremediler” ifadesini kullandı.

NET POZİSYONUMUZ YOK

Kendileri için sonucun önemli olduğunu söyleyen Buruk, “Biz de zaman zaman çıkmaya çalıştık hızlı hücumlarla gol bulmayı denedik. İkinci üçüncü bölgeyi geçerken bunu sağlayamadık. Net pozisyonumuz yok ama 1-2 pozisyonumuz vardı. Bizim için sonuç daha önemliydi, bu sonucu aldığımız için sevinçliyiz. Karabükspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İyi bir takım güzel bir şehir, önemli bir kulüp" şeklinde konuştu.