Gaziantep Sanayi Odası'nın tarihinde ilk kez üç kadın meclise girdi… Persu Suni Deri'den Perihan Çöçelli, Or-Al Tekstil'den Ferhan Sağım ve Torkut Oluklu Mukavva'dan Melike Yüksel Ersoy Gaziantep Sanayi Odası'nın ilk kadın meclis üyeleri oldu. 14'ncü grupta seçime katılan Perihan Çöçelli aynı gruptaki rakibiyle eşit oylar alınca, rakibi Haskaya tekstille başkanlığı dönüşümlü yapmayı kabul etti.
CUMA GÜNÜ TOPLANACAKLAR
Sanayi Odası'nda 9 Mayıs Perşembe günü, kesin listeler açıklanacak. 10 Mayıs Cuma günü de Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyesi, Meclis Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegeleri seçilecek. Sanayi Odası'nda seçimlerin ardından mecliste yüzde 30'luk bir değişik yaşandı.
Gaziantep Sanayi Odası'nın tarihinde ilk kez üç kadın meclise girdi… Persu Suni Deri'den Perihan Çöçelli, Or-Al Tekstil'den Ferhan Sağım ve Torkut Oluklu Mukavva'dan Melike Yüksel Ersoy Gaziantep Sanayi Odası'nın ilk kadın meclis üyeleri oldu. 14'ncü grupta seçime katılan Perihan Çöçelli aynı gruptaki rakibiyle eşit oylar alınca, rakibi Haskaya tekstille başkanlığı dönüşümlü yapmayı kabul etti.CUMA GÜNÜ TOPLANACAKLARSanayi Odası'nda 9 Mayıs Perşembe günü, kesin listeler açıklanacak. 10 Mayıs Cuma günü de Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyesi, Meclis Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegeleri seçilecek. Sanayi Odası'nda seçimlerin ardından mecliste yüzde 30'luk bir değişik yaşandı.