Ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, süper lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nda forma giyen Mahmut Temur’u renklerine bağladı.

Kadrosundan birçok yerli futbolcuyu gönderen ve yerlerine direk katkı sağlayabilecek oyuncularla yoluna devam etmek isteyen PTT 1. lig temsilcimiz, transferde hız kesmiyor.

Dün Gaski tesislerine giden Mahmut Temur, futbol şube sorumluları Mehmet Öztürk ve Salih Sezgin ile bir araya gelerek kendisini mavi – beyazlı kulübe bağlayan imzayı attı.

Alanzinho ve Serdar Deliktaş ile prensip anlaşmasına varan mavi – beyazlı ekip, teknik direktör Hakan Kutlu’nun geçen sezon öğrencisi olan Mahmut Temur ile iki yıllık anlaşma sağladı.

Temur'u önceki sezon teknik direktör Hakan Kutlu'nun Mersin ekibine kazandırdığını anımsatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol şube sorumlusu Mehmet Öztürk, performansıyla beğeni toplayan Temur'un teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrolarına dahil ettiklerini belirtirken, şunları söyledi:

“Hakan Kutlu'nun devreye girmesiyle şu an itibariyle transferimizde mutlu sona ulaştık. Sözleşmeyi imzaladık. Mahmut Temur, 2 yıllığına bizim futbolcumuz oldu. Kendisine yeni formasıyla başarılar diliyoruz.”

MUHARREM TÜRKOĞLU