Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2014-2015 Sezonu çalışmalarında sürdürdüğü ilk hazırlık maçında Pendikspor ile karşılaştı.

Mavi – beyazlı temsilcimiz, 2. Lig kırmızı grup ekiplerinden Pendikspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sahadan 2 – 1 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul temsilcisi 1 – 0 öne geçmesine rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Abdullah Halman’ın golüyle devreyi 1 – 1 eşitlikle tamamladı.

İkinci yarıya Abdullah Halman’ın yerine oyuna giren Ben Yahia’nın şık golüyle öne geçen temsilcimiz, karşılamada başka gol olmayınca ilk hazırlık maçından 2 – 1 galibiyetle ayrılmış oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahaya Atilla Atilla Özmen, Erkam Reşmen, Ufuk Budak, Armand Deumi, Jozef Çınar, Salih Sefercik, Erdal Güneş, Gökay İravul, Rahman Hacıyev, Ferdi Coşkun ve Abdullah Halman ilk ob biriyle sahaya çıktı. İkinci yarıda ise oyuna İlker AVcıbey, Özgür Öcal, Ahmet Devret, Çağdaş Atan, Ben Yahia, Vagif Javadov ve Muhammet Demirci görev aldılar.