Gaziantepspor, kulüp asbaşkanı Bülent Konca "Son haftaya kadar her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Çünkü her maç ligin alt ve üst sıraları için hayati önem taşıyor" dedi.

Ligin son haftasına kadar her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirterek "Çünkü her maç ligin alt ve üst sıraları için hayati önem taşıyor" dedi. Konca, ligin sonunda ilk 6'yı yakalayabilmeleri için matematiksel olarak şansları bulunmasına rağmen bu ihtimalin rakiplerinin alacağı sonuçlara da bağlı olduğunu söyledi.

MADDİ OLARAK RAHATLAYACAĞIZ

Şu an için sezon sonunu kaçıncı sırada bitireceklerinden ziyade önlerindeki her maçın skoruna yoğunlaştıklarını ifade eden Konca, alınacak galibiyetlerin takımı maddi anlamda rahatlatacağını vurguladı.

AYNI CİDDİYETLE HAZIRLANIYORUZ

Ligin kalan haftalarına daha önce olduğu gibi aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını belirten Bülent Konca, "Son haftaya kadar her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Çünkü her maç ligin alt ve üst sıraları için hayati önem taşıyor" diye konuştu.

Hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçında bazı tribünlerin ceza sebebiyle kapalı olacağını hatırlatan Konca, taraftarların diğer tribünleri doldurmasını istedi.