Antalyaspor’dan kırmızı – siyahlı renklere gelen tecrübeli defans oyuncusu Mehmet Sedef, bu sezon hedeflerinin ilk 10 takım arasında kalmak olduğunu söyledi.

Avusturya kampının takım adına son derece faydalı geçtiğini dile getiren deneyimli oyuncu, Kasımpaşa galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

İYİ PERFORMANSLAR SERGİLEDİK

Avusturya’da oldukça yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Gaziantepspor’un yeni transferlerinden Mehmet Sedef, “Sabah akşam günde çift idman ve 4 hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldık ama bunların yanında da iyi oyunlar oynadık. Her maç daha güzel performanslar sergiledik. Daha iyi takım olduk, bütünleştik ve birleştik” dedi.

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Avusturya kampının ardından izinden döndüklerini ve çalışmalara başladıklarını aktaran Sedef, “Artık Kasımpaşa maçı hazırlıklarının startını verdik İnşallah o maçtan galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaparız diye düşünüyorum” dedi.

SICAK ETKİLİYOR

Sıcak havada yapılan idmanların futbolcuları zorladığını belirten Sedef, “Artık yapacak bir şey yok sonuçta bu bizim işimiz ve antrenman programları ona göre ayarlanacak. Gerçekten Avusturya’da çok güzel bir ortam vardı ama artık İnşallah sakatlıksız, kazasız ve belasız bir dönem geçiririz” dedi.

HEDEFİMİZ BELLİ

Sezon öncesi oldukça güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin savunan Sedef, “Bizim hedefimize bakıldığı zaman ilk 10 takım arasında kalırsak başarılı bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Bizim ligde ki hedefimiz de zaten bu yöndedir” açıklamasını yaptı.