Ak Parti Gaziantep Milletvekili adaylarından Canan Çelik, Fikret Murat Tural, Yusuf Erdem Güzelbey seçim çalışmaları kapsamında Şehitkamil ilçesinin esnafı ile bir araya geldi. Esnafın Yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili adayları esnafın sorunlarını Dinledi.

8 HAZİRANDA BURALARDA KUTLAMA YAPACAĞIZ

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayları Özgürlük Pirsultan 8 şubat mahallerinde esnaf ile bir araya geldi. Vatandaşlarımızla milletimizle gönül gönülle iç içe olduklarını vurgulayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı Canan Çelik şunları dile getirdi “ 7 haziran seçimlerine giderken bir demokrasi şöleni daha yaşıyoruz milletimizin vatandaşımızın teveccühünü gördükçe ayrıca mutlu oluyoruz. Bur da ki bütün konularla teşkilatımızla birlikte yetkililerimizle birlikte sorunların çözümü için ayrıca çalışmalarımızı hep beraber yapıyoruz. çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak için, kadınlarımıza güzel bir gelecek sunmak için, Türkiye’nin önünü açmak için ve anayasanın ilk temellerini bu sokaklardan atmak için inşallah hep beraber 7 Haziran seçimlerinden sonra 8 Haziranda buralarda kutlama yapacağız”.

İSTİKRARIN SÜRMESİ İÇİN ESNAF AK PARTİ DİYOR

Halkın teveccühünün gayet güzel olduğunu söyleyen Fikret Murat Tural “ tüm esnafımızı ziyaret ediyoruz esnafımızla bir hasbihal oluyoruz esnafımızın sorunlarını isteklerini temennilerini dinliyoruz. istikrarın sürmesi için esnaf Ak Parti diyor. Özelikle Türkiye’nin Ak Parti İktidarı döneminden beri esnafımızın Ak Parti istikrarının devam etmesi gerektiğine ekonomik istikrarın devam etmesi gerektiğini ifade ediyorlar bu anlamda esnafımızdan ciddi bir destek var ben hepsine teşekkür ediyorum. Türkiye’nin geleceği için İstikrarın devamına evet diyecekler” dedi.

SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR

Bu mahallerde bu kadar güçlü olduklarını bilmediklerini dile getiren Yusuf Erdem Güzelbey Çok şükür beklediğimizin üstünde bir teveccüh gördük vatandaş bize biz bu mahallede bu kadar göçlü olduğumuzu bilmiyorduk, çok güzel sevgi gösterisinde bulundular.

Tabi eksiklerimiz var yok değil ama zaten bu dolaşmamızdaki amaç hem bir nezaket ziyareti hem de eksiklerimizi görmek bu eksiklerimizi gidermek için bunları not alıyoruz inşallah bunları yerine getireceğiz. Tabi 7 Hazirana kadar bir çok mahallede gezeceğiz bu bizim için şu anlamda da çok iyi oluyor iktidarda olduğumuz için bir çok uğraştığımız konu var gözümüzden kaçan konular muhakkak oluyor bunları yerinde fark ediyoruz bunları pekiştirerek çözüm için elimizden geleni yapacaklarını söyledi.

Bülten