Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat ilgilendiği iki ilçe için de geriye sayım başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylarda eğitim düzeylerine ve özellikle gençlik teşkilatından gelip gelmediklerine bakacağı bilgileri bu kriterleri taşıyan adayları daha bir şanslı kılıyor. Bu çerçevede parti kulislerinde Şehitkamil'de Mehmet Yılmaz, Hilmi Teymur, Fatih Fedaioğlu, Sait Kılıç, Şahinbey'de Bekir Aslan, Ali Uncuoğlu, Ali Kazcı, Muhammed Ersöz'ün isimlerinin ön planda olduğu konuşuluyor.

KİMLER MÜRACAAT ETTİ?

Şahinbey'de Ali Kazcı, Ali Uncuoğlu, Bekir Aslan, Filiz Üzücü, Hasan Doğan, Hasan Teke, Hayri Turan, Mehmet Erdoğan, Muhammed Ersöz ve Mustafa Eryoldaş, Şehitkamil'de, Abdulkadir Güven, Arif Kapçıkay, Cem Karamağralı, Coşkun Genç, Fatih Mukaddis Fedaioğlu, Hilmi Teymur, Hüseyin Yıldırım, İbrahim Ağırman, Kenan Öztürk, Mehmet Karakurt, Mehmet Yılmaz, Memik Terlemez, Sait Kılınç ve Talip Esen ilçe başkanlığı için müracaat etti.

MİLLETVEKİLLERİNİN HENÜZ GÖRÜŞLERİ ALINMADI

Ak Parti Genel Merkezi, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkan adaylarının belirlenmesinde temayül ve anket çalışmalarının yanısıra milletvekillerinin de görüşünü alacak. Tüm bu çalışmaların ardından her iki ilçeden 3'er isim belirlenerek Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Meral KINACILAR