Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yöneticiler ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile birlikte bir süre antrenmanı izleyen heyetin ziyareti, antrenman bitiminde hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve kurban kesilmesiyle devam etti.

aziii.jpgŞehrimizi TFF 1. Ligde temsil edecek Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün tesislerinde gerçekleşen buluşmaya Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Adliye Teşkilatının temsilcileri, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Şahinbey ve Şehitkamil Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı, siyasi partilerin il başkan ve temsilcileri ileçeşitli kurumların yöneticileri katıldı.

gazi̇5.jpg

Daha sonra protokol üyeleri, kulüp yöneticileri, futbolcular ve teknik heyet akşam yemeğinde bir araya geldiler. Vali Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada; Değerli futbolcu kardeşlerim, teknik heyetimiz ve kulüp yöneticilerimiz; bizler bugün ilk maçınıza çıkmadan evvel sizlerle tanışmak, sizlere inanç ve güvenimizi belirtmek üzere ilimizin kıymetli yöneticileriyle ziyaret etmek istedik.

gazi̇i̇i̇.jpg

İki bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilimizin bütün yöneticileri, siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve gazi şehrimizin bütün evlatları olarak gönlümüz, kalbimiz yüreğimiz sizinle. Sizlerden ilk defa bir araya gelmiş gibi değil, sanki yıllardır birlikteymiş gibi kaynaşmanızı bekliyoruz. Hiç biriniz sakatlık yüzü görmeden, motivasyon ve heyecan olarak her gün biraz daha ileriye giderek kariyerinizde en güzel başarıyı elde etmek üzere böyle bir şehrin ve böyle bir takımın üyesi olmaktan dolayı şükretmenizi ve çok çalışmanızı bekliyoruz. Sizler hepiniz birer sporcusunuz. Sizlerin göstereceği centilmenlik, bütün taraftarı olumlu davranışlara sevk eder. Yaptığınız güzel davranışlarla rakiplerinizin dahi saygı ve sevgisini kazandığınız takdirde daha değerli bir sporcu olursunuz. Öncelikle başarıya inanın, çok çalışın ve dua edin. Her şeyi yaptığımız halde hedeflediğimiz başarıyı elde edemiyorsak bu da bir takdir sonucudur. Ancak başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini unutmayın. Sizlere güveniyoruz. Bu şehir sizin en güzel başarıyı elde ederek süper lige çıkmak için var gücüyle yanınızda olacak. Muhteşem bir stadımız var. Bu stadın hakkını en güzel şekilde verecek ve inşallah gelecek yıl şehrimizi süper ligde temsil edeceğinize inanıyoruz, Allah yardımcınız olsun" Dedi. Protokol üyelerinin ziyareti, Başkan Konukoğlu, Teknik Direktör Kalpar ve futbolculara başarı dilekleriyle sona erdi.