Resmen dolandırılan ve genel merkezli politikasıyla namuslu firmaların mağdur olmasına yol açan KOSGEB'de, işleri toparlamaya çalışan Gaziantep İl Müdürü Gökhan Doğan sürpriz bir şekilde görevinden alındı ve Maraş'a atandı. Maraş İl Müdürü Sadık Gözek ise Gaziantep'e tayin edildi. Böylece KOSGEB tarafından mağdur edilen yüzlerce firmanın umudu başka bahara kaldı. En dikkat çeken nokta ise, göreve atandığı günden beri işleri rayına koymaya çalışan Gökhan Doğan'ın KOBİ desteklerinin anlatıldığı toplantı günü görevden alınarak başka bir ile tayin edilmesi dikkat çekti.

NE OLDU?

KOSGEB ve Kredi Garanti Fonu üst yönetimi Gaziantep'te KOBİ’lerle bir araya gelmiş, KOBİ desteklerinin anlatıldığı toplantının sonunda Gaziantepli firmalar KOSGEB Başkanı Recep Biçer'e, şu anda yargıda olan dosyaların akıbeti ve mağduriyetlerinin giderilip giderilmeyeceği noktasında çok sayıda soru yöneltmişti. Toplantının olduğu gün Gökhan Doğan'ın görevden alındığı öğrenilirken, bunun nedeni tam olarak açıklanmadı.

GÖZEK ATANDI

Gaziantep KOSGEB Müdürü Gökhan Doğan’ın görevden alınmasından sonra Gaziantep İl Müdürlüğü'ne Sadık Gözek’in atandığı bildirildi. Sadık Gözek’in, en geç Cuma günü göreve başlayacağı ifade edildi. Meral KINACILAR