7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere Milli İttifak adı altında güç birliği yapan Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi teşkilatlarında seçim çalışmaları başladı. Saadet Partisi Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı İhsan Kaya, beraberinde Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Metin Demirçubuk, İl Başkan Yardımcısı Fahri Bozgeyik, Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Muhammed Özcan, Şahinbey İlçe Başkanı Yılmaz Özkan ve dava arkadaşları ile birlikte Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar, İl Müfettişi Salman Özçalışkan, İl Başkan Yardımcısı Mehmet İslam, Şahinbey İlçe Başkanı Ali Mollaoğlu, Şehitkamil İlçe Başkanı Necati Sarı ve Saadet Partisi Milletvekili Adayı Av. Ahmet Necati Ülker hazır bulundu.

Burada açıklama yapan İhsan Kaya, Saadet Partisi çatısı altında gerçekleşen Milli İttifakın iktidara alternatif olacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti. “7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin öncelikle Gaziantep’e, Türkiye’ye ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Biz, Büyük Birlik Partisi olarak iktidara alternatif olmak için diğer partilerimizle güç birliği yaparak seçime girmek için çok gayret gösterdik. Genel Başkanımız Mustafa Destici hiç bir ön şartı olmadan Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi başta olmak üzere bütün sağ duyulu partilere çağrı yaptı. Bu çağrılara maalesef Devlet Bahçeli duyarsız kaldı ve altın tepsi ile sunulan iktidar olma fırsatını elinin tersi ile geri çevirdi. Saadet Partisi’nin değerli Genel Başkanı Prof. Dr. Sn. Mustafa Kamalak, bu çağrılarımıza olumlu yanıt verdi ve yapılan istişareler sonucu Saadet Partisi çatısı altında girmeye karar verdik. Aday listelerimizi Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ettik. Hiç vakit kaybetmeden Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığımızı ziyaret ederek çalışmalara başladık” diye konuştu.

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar’da yapmış olduğu konuşmada Saadet Partisi çatısı altında gerçekleşen Milli İttifakın 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde güçlü bir şekilde meclise girmesi için var gücümüzle çalışacağız diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Saadet Partisi olarak, bir babanın iki evladı olarak gördüğümüz kardeş partimiz ile yapmış olduğumuz ittifak parti tabanımızda ve vatandaşlarımız nezdinde çok büyük bir heyecan oluşturdu. Diğer partiler kendi içlerinde aday sıramalarını tartışırken biz kardeşlerimizle bugün bir araya gelerek hemen seçim çalışmalarımıza başladık. Yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve yer yüzündeki bütün mazlumlara hayırlar getirmesini diliyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar tarafından 1. Sıra Milletvekili Adayı İhsan Kaya’ya rozet takıldı.

Haber Merkezi