Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor bugün kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Medicana Sivasspor'u konuk ediyor. Ligde oynadığı son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen kırmızı-siyahlılar, sıkıntılı günler geçiren rakibi karşısında kazanıp alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Sakatlığı bulunan Marçal ve Hürriyet'in yanı sıra kadro dışı bırakılan Erdem Şen'in de forma giyemeyeceği müsabaka saat 20:00'de başlayacak. Buna karşılık son maçlarda peşpeşe başarısız sonuçlar alarak tehlike bölgesinin içine giren Sivasspor ise, rahat nefes alabilmek için bu maça umut bağladı.

GALİBİYETİ UNUTTUK

Süper Lig'in ilk yarısında iyi bir performans gösteren ancak devre arası transfer döneminden sonra sıkıntılı günler içerisine giren Gaziantepspor uzun süredir galibiyetle tanışamadı. Son olarak 28 Şubat'ta Galatasaray'ı 2-0'lık skorla mağlup eden kırmızı-siyahlılar bu tarihten yana henüz galibiyet alamadı. Oynanan 4 karşılaşmada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ala Gaziantepspor, ligde 17. sırada bulunan Sivasspor'u mağlup ederek korkulu rüyadan da uyanmak istiyor.

SİVAS'IN SON UMUTLARI

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren konuk ekip Sivasspor'da ise işler yolunda gitmiyor. Kırmızı-beyazlı takım Süper Lig'de oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet aldı. Özellikle deplasmanda kötü bir grafik çizen Sivasspor, oynadığı son 6 maçını da kazanamadı. Konuk ekip topladığı 21 puanla ligde 17. sırada bulunuyor.