Gaziantepspor kadroya kattığı Demba Camara ve Koray Arslan'ı resmen açıkladı.

Kırmızı-siyahlılar dan yapılan açıklamaya göre, daha önce gazetemizin yazdığı Fransa'nın AC Ajaccio takımında forma giyen 20 yaşındaki Camara ve Koray Arslan ile sözleşme imzaladığını duyurdu.

CAMARA AÇIKLAMASI

Kulübümüz, Fransa’nın Ajaccio takımında forma giyen 7 Kasım 1994 doğumlu genç forvet Aboubacar Demba Camara’yı renklerine bağladı. Bonservisi karşılığında AC Ajaccio takımından transfer edilen ve 4 yıllık sözleşme imzalanan yeni oyuncumuz Aboubacar Demba Camara’ya hoş geldin diyor, Kırmızı-Siyahlı formamız altında başarılar diliyoruz.

KORAY ARSLAN AÇIKLAMASI

Kulübümüz, son olarak MP Antalyaspor takımında forma giyen tecrübeli oyuncu Koray Arslan’nı renklerine bağladı. 2 yıllık anlaşmaya varılan yeni oyuncumuz Koray Arslan’na hoş geldin diyor, Kırmızı-Siyahlı formamız altında başarılar diliyoruz.

Koray Arslan Kimdir?

1 Ekim 1983 Niğde doğumlu olan tecrübeli oyuncu, sağ bek ve sağ açık mevkilerinde görev yapıyor. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan Koray Arslan, sırasıyla Bucaspor, Aliağa, Karşıyaka, Güngören Belediyespor, Eskişehirspor ve MP Antalyaspor takımlarında forma giydi.