ÖZKEÇECİ: ADAYLAR BİRBİRİNDEN DEĞERLİ

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Özkeçeci, AK Parti'nin tüm ülkede olduğu gibi Gaziantep'te de birbirinden değerli adayları listeye yerleştirdiğini belirtti. Kentte 90 aday adayının başvuruda bulunduğunu vurgulayan Özkeçeci, "Listelerde yer almayan tüm geçmiş dönem vekillerimize ve aday adaylarımıza bugüne kadar olan özverili çalışmaları için özellikle teşekkür ederiz ve bundan sonrada özverili desteklerini vereceklerini bildirmek isterim" ifadelerini kullandı.

TAŞDOĞAN: ÖNEMLİ BİR FIRSAT

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, adaylarının milletin içerisinden çıkmış, kendi öz evlatları olduğunu belirtti. 1 Kasım seçimlerinin ülkenin içinde bulunduğu kaostan çıkması için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Taşdoğan, "Adaylarımız, milletin içerisinden çıkmış, kendi öz evlatlarıdır" dedi.

Adaylarının yüreği vatan ve millet sevdasıyla dolu kadrolardan belirlendiğini kaydeden Taşdoğan, "1 Kasım seçimleri, 13 yıldır Türkiye'nin üzerine kabus gibi çöken AKP iktidarından kurtulmak için bir fırsattır. Milletimiz özellikle 7 Haziran seçimleri sonrası yaşananları tüm çıplaklığıyla gördü. MHP'nin milletvekilliği için milletin onayına sunduğu isimlerin hepsi birbirinden kıymetli, bilgili, ülkemizi içinde bulunduğu kaos ve darboğazdan çekip çıkaracak nitelikte insanlar. Milletimizin inancı, desteği ve dualarıyla inşallah genelde ve yerelde birinci parti olacağımıza inanıyoruz."