Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu İkinci yarıda bambaşka bir takım olduğunu ve istedikleri takdirde herşeyi başarıbileceklerini söyledi.

İlk yarıda adapte olamadıklarını belirten Topçu, “Tabi şimdi maçtan sonra düşündüğümüz zaman ilk yarıyla alakalı iki haftadır kötü sonuç almış ve moral motivasyonu üst seviyeye çekemedik. Gençlere adapte olamadık. Çok üretken değildik ve İki gol yedik. İkinci yarı bambaşka Gaziantepspor vardı. 45-50 arası net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı istedik. Eksildikçe gücümüz arttı. Galibiyetten öte beraberlik. 2-0’dan deplasmanda 2-2 şyapmak çok zor. Büyük mücadele oynayan oynamayan herkesi tebrik ederim. İstemek önemli. Gençlerbirliğine karşı 9 kişi istediler. Fener’e karşı 11 kişi oynayacağız. İstersek herşeyi başarabiliriz” diye konuştu.

HAKEMDEN MUTLU DEĞİLİM

İlk kırmızı kart pozisyonunda Arokoyo’nun hakeme bir şey söylediğini ve hakemin attığını kaydeden Topçu, “Uzak olduğum için onu değerlendirme şansım zor. John’un direk kırmızı kart gördüğü pozisyonda ‘kırmızı kart yok’ diyenler de var, temasın olmadığını söyleyenler de var. Bir pozisyonu sormak istiyorum. Muhammet’in attığı ilk golde hakem avantaja bıraktı, devam kararı verdi. Golden sonra dönüp de kırmızı kart verebilir miydi, bilmiyorum. Devam dedi, dönüp kaleciyi atabilirdi. Hakemden çok mutlu değilim ama hakemden konuşmak istemiyorum.” diye konuştu.