Yeni sezon hazırlıklarının ilk evresini kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da ikinci etap start alıyor.

Bugün Düzce Topuk yaylasında teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde çalışmalara başlayacak olan mavi – beyazlı ekip, 15 günlük çalışmanın ardından tekrar kendi tesislerine dönecek.

REVİZYON YAPTIK

Kendi sahalarında yaptıkları birinci etap kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, “Geçen sezon ki kadroda yer alan oyuncularımızdan büyük bir bölümü ile yollar ayrıldıktan sonra üst düzey oyuncuları bünyemize dahil ettik. Biz kadrosunun önemli bölümünde büyük bir revizyon yaşayan kulübüz. O yüzden sezon başladığında özellikle ilk haftalarda sıkıntı yaşanabilir. Bu bilinçle hazırlık çalışmalarının üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Çünkü takımdaki uyum sorununu aşıp ilk haftaları kayıpsız geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

DAHA FAYDALI OLACAK

Birinci etap kamp çalışmalarında arkadaşlık düzeyini ilerlettiklerini aktaran Gözegir, “Yeni sezon adına olumlu gelişmeler yaşıyoruz. İkinci etap çalışmalarımıza bugünden itibaren Topuk Yaylasında devam edeceğiz. Hazırlık çalışmalarının ilk bölümü, daha çok uyumun sağlanması, futbolcuları gözlemleme ve dayanıklılık üzerine kurgulanmıştı. Ama ikinci etap, daha çok takım olma bilinci ve rekabet edebilme yeteneğini geliştirmek üzerine hazırlandı. Dolayısıyla ikinci etabın takıma daha yararlı olacağına inanıyoruz. Takımın durumunu görmek için bu süreçte 2 hazırlık maçı yapacağız ve ne durumda olduğumuzu gözlemleme fırsatı yakalayacağız” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU