Dört günlük bayram izninin ardından ikinci etap hazırlıkları için yeniden Düzce’de toplanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da, çalışmalar başladı.

Düzce Topuk yaylasında bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası tesislerinde bir araya gelen mavi – beyazlı futbolcular akşam saatlerinde ilk antrenmanı gerçekleştirdi.

PTT birinci lig temsilcimizin dün start verdiği ikinci etap kamp çalışmalarında futbolcular tam kadro yer aldı.

ÖNEM ARZ EDİYOR

Birinci etap çalışmalarından son derece memnun olduğunu aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Afyon’da gerçekleştirilen kamp çok iyi geçti. Oyuncularımızın kampta ortaya koyduğu performanstan son derece memnunuz. Düzce kampı, son olduğu için bizim açımızdan büyük önem arz ediyor. En iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. 4 ya da 5 hazırlık maçı oynayarak eksikliklerimizi göreceğiz. Böylelikle lige en hazır halde başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

HAZIRLIK MAÇI YAPACAKLAR
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ikinci etap kamp döneminde ki ilk hazırlık maçını yarın 3. ligin yeni ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

Bolu’da kamp çalışmalarını sürdüren Manisa temsilcisi ile yarın akşam saat 18.00’de Düzce şehir stadımda özel maç yapılacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU