Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Bilim ve Sanat Merkezi’nin temel atma törenine katılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan eğitim hamlesinin Ak Parti iktidarları döneminde zirve yaptığını ifade ederek Gaziantep’e ikinci Bilim ve Sanat Merkezi müjdesini verdi. Erdoğan, “Hükümetimiz valiliğimiz emrine 5 milyon TL gönderdi. 2. Bir bilim ve sanat okulunun Gaziantep’in diğer bölgesine yapacağız.” dedi.

TEMELİ ATILDI

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’te ilk defa üstün zekalı çocukların eğitim görmesi için yaptırılan Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

VALİ KUTLADI

Akkent Mahallesindeki temel atma töreninde konuşan Vali Ali Yerlikaya, yapılan okulun Gaziantep’te bir ilk olduğunu dile getirerek, eğitime verdiği destekler için Şahinbey Belediyesi’ne ve Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti, kutladı.

TAHMAZOĞLU: “EĞİTME DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise Gaziantep'te üstün zekalı öğrencilerin eski bir okulda eğitim gördüğünü ve bu merkezin yapılmasıyla öğrencilerin daha rahat bir şekilde eğitimlerini sürdürebileceğini aktardı. Tahmazoğlu eğitime desteklerinin sürereceğini belirtti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri butonlara basarak okulun temelini attı. Bülten