Şahinbey Belediye meclis toplantısında, Dumlupınar, Güzelvadi, Narlıtepe,Yeşilkent, Akkent ve Kepenek, Ünaldı, Bozoklar, 25 Aralık ve Kocaoğlan mahallerinin sınırları değiştirilerek, iki yeni mahalle kurulması gündeme geldi.

Şahinbey Belediye Meclis toplantısı başkan Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. Başkan Tahmazoğlu'nun bir aylık hizmetleriyle ilgili bilgi vermesiyle başlayan mecliste 18 gündem maddesi görüşüldü. Gündemin 14. maddesi olan Dumlupınar, Güzelvadi, Narlıtepe,Yeşilkent ve Akkent mahalle sınırlarının değiştirilmesi ve yeni bir mahalle kurulması teklifi ve gündemin 15. maddesi olan Kepenek, Ünaldı, Bozoklar, 25 Aralık ve Kocaoğlan mahallerinin sınırları değiştirilerek yeni mahalle kurulması teklifi görüşülmek üzere oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

ŞEHİT POLİSİN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK

Gündemin 18. maddesi ile Şehit Polis Hasan Aslan'ın adı Yeditepe Mahallesi 78 ve 91 Nolu Sokakların kesimi üzerinde yer alan parka verildi. Gündem maddesi teklif karar olarak oy birliği ile kabul edildi.

20 BİN ÖĞRENCİ VE VATANDAŞ ÇANAKKALEYE GÖTÜRÜLECEK

2016 yılında 20 bin öğrenci ve vatandaşın Çanakkale'ye götürülmesi teklifi de bütçe komisyonuna havale edildi. Meral KINACILAR