Dünya sıcak içecek sektörünün en önemli aktörleri arasında ki yerini 40’ı aşkın ülkede milyonlarca tüketiciye ulaşarak Pazar payını arttıran Altunkaya Grup TİM tarafından yapılan ihracatın şampiyonları ödül töreninde iki ayrı sektördeki sektör birinciliği ödülü ile yine Gaziantep’in Türkiye ve dünya gündemine taşınmasını sağladı.

İstanbul Sarıyer’deki Grand Tarabya Otel’de gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Türkiye İhracatçılar Meclisi 23’üncü Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödülleri töreninde Altunkaya Şirketler Grubu iki ödülle törene damgasını vurdu.

Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar Ve Mamulleri Sektör Birincisi Altunkaya İnşaat Nakliyat ve Gıda Ticareti A.Ş., aynı zamanda Meyve-Sebze Mamullerinde Sektör Birincisi olarak iki ödüle birden layık görüldü. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, ödülü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin elinden aldı. Farklı sektörlerde dünya liderliğine soyunan ve markalarıyla Türkiye’nin dünya’daki gururu haline gelen Altunkaya Grup sektöründe dünya pazarlarının en önemli aktörleri arasında yer alıyor. BÜLTEN