Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantep Havalimanında, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, TİM Başkan Vekili Ali Nedim Güreli ve beraberlerindeki heyet Gaziantep Havalimanında GAİB Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Şahin Batallı, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, ,Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selami Memiş,Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer tarafından karşılandı.

ŞEHİR TURU YAPTI

GAİB Birlik başkanları ile havalimanında bir süre sohbet eden TİM Başkanı Büyükekşi, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte şehir turuna çıktı. Şehir gezisi sonrası GAİB hizmet binasını ziyaret eden TİM Başkanı Büyükekşi ve beraberindeki heyet,GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

HABER MERKEZİ