GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, TİMAKADEMİ2023 seminerlerinin bölge ihracatının gelişmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Çıkmaz, “Markalaşma sürecinde ve ihracattın geliştirilmesinde bu organizasyon önemli bir misyon üstlenmiştir. TİMAKADEMİ2023 etkinliklerinin Gaziantep'ten start alması ise kentimiz içinde büyük önem taşıyor" dedi.

Devlet politikası haline gelen "2023 500 milyar dolar ihracat hedefinin" mimarı olan Türkiye İhracatçılar Meclisi, ihracatçı firmaların strateji, vizyon ve hedeflerini kurgulamaları için başlattığı ‘TİMAKADEMİ2023’ çalışmalarının Şehirler turuna Gaziantep’den başlanacağını ifade eden Çıkmaz toplantıya bütün sanayici ve işadamlarıyla ihracatçıları davet etti.

TİM BAŞKANI GELİYOR

"TİMAKADEMİ2023” projesi, İstanbul’un ardından 10 Anadolu kentinde ihracatçılara yol gösterecek. İlk durak ise her yıl artan ihracatı ve ihracatçı firma sayısıyla dikkat çeken Gaziantep olmuştur" diyen Çıkmaz, "Bugün GAİB ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlik, firmaların 2023 için kendi planlarını kurgulamaları için adeta bir kılavuz olacaktır. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yanı sıra, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, HSBC Türkiye, Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Virma Sökmen, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel’in de katılacağı, gün boyu sürecek etkinlikte; Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı; “Markalaşmada bir başarı hikayesi” konulu bir sunum gerçekleştirecek.” dedi. BÜLTEN