Gaziantepspor transfer komitesi daha önce Belaruslu Sergei Kislyak’a imzayı attırırken vatandaşı Igor Shitov ile görüşmeyi sürdürüyor.

Sezon öncesi takviye çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren kırmızı – yönetim Igor Shitov’un işini bitirmeye hazırlanıyor.

Gaziantepspor futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl’ın ısrarlı istediği Shitov transferinde sona yaklaşıldığı ve tatilde bulunan Belaruslu milli futbolcu ile ufak tefek pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

ALTERNATİFİ HAZIR

Igor Shitov transferinde pürüz çıkması durumunu göz önünde bulunduran kırmızı – siyahlı kulübün transfer komitesi, alternatif olarak Avrupa’nın köklü kulüplerinin birinde geçen sezon oynayan fakat ismi açıklanmayan bir orta sahayı gündeme aldı.

Futbolcunun kulübü ile sözleşmesinin sona erdiği ve bonservisinin elinde olması sebebiyle kendisine verilecek parayı beklenilenin üzerinde tutuğu bu nedenle de öncelikli tercihin Belaruslu futbolcu olduğu gelen bilgiler arasında yer alırken, Igor Shitov ile anlaşma sağlanmaması durumunda diğer futbolcu Gaziantepspor’un renklerine bağlanacak

A.SERDAR ÖZEKŞİ