Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi’ne üye olan yetim aileleri ile iftar yemeğinde buluştu. Yetim çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, ailelerle uzun süre sohbet etti.

Masaları tek tek dolaşarak çocuklarla yakından ilgilenen ve sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Okunan ezan ile birlikte Protokol üyeleri ve ailelerle iftarını açtı. İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Fadıloğlu bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sizlere hizmet etmek için bu makamlarda bulunuyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte huzur içerisinde, barış içerisinde, kardeşlik içerisinde, nice Ramazanlara hep birlikte idrak etmeyi yüce Rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah daha sık bir araya gelmek dileğiyle hepinizin mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyorum. Hayırlısıyla Bayram’a sağlık ve sıhhat içerisinde erişmeyi de yüce Rabbimden niyaz ediyorum, hepinize iftarlar diliyorum” dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Yetim aileleri adına konuşan bir yetim annesi ise Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “İlk defa Başkanımız sayesinde böylesine güzel bir iftar programına katılıyoruz. Biz Başkanımızın ve hocalarımızın bize vermiş oldukları desteklerden dolayı ne kadar da teşekkür etsek azdır. Rabbim Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan hem bu dünyada hem de öbür dünyada razı olsun” dedi. BÜLTEN