Gaziantep Valiliği, 650 şehit ve gazi ailesine iftar yemeği verdi.

Burç Park'ta düzenlenen iftar yemeğine, Vali Erdal Ata, 5.'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, şehit aileleri ve gaziler ve aileleri katıldı. İftar yemeğinin ardından Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik tarafından dua okundu.

Vali Erdal Ata iftarın sonunda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Hepimizin bildiği gibi birlikte beraberlik kardeşlik duygularının yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst düzeye çıktığı günleri yaşıyoruz. Bizde bu vatan için canını kanını veren her türlü fedakarlığı yaparak, bu topraklarda hür ve özgür yaşamamızı sağlayan şehitlerimizi onların yakınlarını ve gazilerimizin yakınlarını bu iftarda bir araya getirip birlikte olmak istedik" dedi.

ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

"Biz devlet, millet olarak şehit ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz" diyen Ata, "İlimizde de kamu kurum ve kuruluşlar olarak şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize, gazilerimizin yakınlarına yapabileceğimiz ne varsa her zaman yanlarında olduğumuzu onlara destek olmak istediğimizi belirtmek istiyorum. İftar programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. MUHARREM TÜRKOĞLU