Tekrar Gaziantepspor'a dönen tecrübeli futbolcu Elyasa, takımdan neden ayrıldığını ve neden tekrar döndüğünü Muharrem Türkoğlu'na anlattı. Gaziantepspor’un bu sezon iddialı olmak zorunda olduğunu söyleyen Elyasa, “ iddialıyız ama futbolda her şey olabilir. Bu sene bir Kayserispor örneği var kimse kümeye düşmesini beklemezdi ama bütün halimizle hareket edersek daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Böyle olacağını da bekliyorum bu nedenle herkesten bize destek olmasını bekliyoruz. Temiz sayfayla birlikte sezonu açarsak Gaziantepspor’u güzel günler bekleyecek” dedi

Başkanla helalleşerek Gaziantepspor’dan daha önce ayrıldığını söyleyen Kasımpaşa’dan transfer El Yasa Süme, “Bazı özel nedenlerden dolayı gitmek zorunda kaldım. Babamın ciddi bir rahatsızlığı vardı o yüzden İstanbul’a gitmek zorundaydım. Yoksa takım kaptanıydım ve gitme gibi bir durumum yoktu. İyi bir seri yakalamıştık iki yılı başarılı geçirdik sayılırız. İlik yılımda olaylara rağmen dördüncü bitirip çok iyi bir sezon geçirmiştik. İkinci sezon maalesef çok kötü bir başlangıç yapmıştık ama son periyotta bayağı bir seri galibiyet elde ettik” dedi.

SAMİMİ YAKLAŞTILAR

Kasımpaşa’da güzel yıl geçirdiğine değinen Süme, “Orada da başarılı olduk, ondan sonra da tekrar Mustafa Kızıl ile görüştük, bana çok samimi bir şekilde yaklaştı ve düşüncelerini anlattı. Tabi ki geçen yıllarda Gaziantepspor’a yakışmayan sıkıntılı bir dönem yaşandı. Bunun içinde zaten yönetim kongre kararı aldı, yeni arkadaşlar katıldı ve gerçekten başarı dolu yeni bir sayfa açmak için büyük bir adım atıldı. Buna inandığım için göreve hazırım dedim ve teklifi kabul ederek tekrardan geldim. Zaten yıllık anlaştım burada elimden geleni yapacağım. Gaziantepspor’a layık olmak ve iyi hizmet etmek için çalışmalara başladık” dedi.

HEMEN BAŞARILI OLACAKSIN DİYE BİRŞEY YOK

Takıma katılan oyuncuların hepsinin oldukça temiz yürekli ve kaliteli olduklarını aktaran Süme, “Zaten karakterli bir takım oluşturduğunuz zaman başarının geleceğini düşünüyorum. Başımızda çok değerli bir hoca var kendisini tüm Türkiye tanıyor. Hep birlikte iyi niyetle ve aynı zamanda Gaziantep halkının da desteğini bekliyoruz. Taraftarlarla camia bütünleşerek başarılı olmak istiyoruz. Her zaman başarı bekler ama hemen de başarılı olacaksın diye bir durum yok. Sonuçta her kes iyi takım kuruyor, hedef belirliyor ve başarılı olmak istiyor. Bizde bu lig için iddialı olmak istiyoruz, iddialıyız da ama futbolda her şey olabilir. Bu sene bir Kayserispor örneği var kimse kümeye düşmesini beklemezdi ama bütün halimizle hareket edersek daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Böyle olacağını da bekliyorum bu nedenle herkesten bize destek olmasını bekliyoruz. Temiz sayfayla birlikte sezonu açarsak Gaziantepspor’u güzel günler bekleyecek” dedi.

TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ

Sezona kadar lige hazır olmak zorunda olduklarını açıklayan Süme, “Tabi ki hiçbir takım kadro ve fitnis durumda hazır değildir, her türlü eksiklik olur kamp dönemi de bunun içindir. Şimdi kondisyon çalışmalarımız yapılıyor arkadaşlar arasında bir kaynaşma oluyor. Bundan sonra ki ikinci kamp döneminde hazırlık maçları olacak ve orada eksiklikler olacak. Mutlaka takviyeler de olacak, nokta transferler de yapılacak bunun için yönetim çalışıyor. Her es kendi işini yapıyor, bu nedenle yeni yöneticiler geldi. Herkes kendi görevini biliyor, işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor bizim işimiz sahada elimizden gelenin en iyisini yapmak. Taraftarlarımızı mutlu etmek ve kendimizi, ailemizi, Gaziantepspor’u en iyi şekilde temsil etmektir. Tabi ki bir takım eksiklikler olacak ama onları doğru tespit edip eksiklikleri kapatmalıyız” dedi.

HAVA OLUMSUZ ETKİLİYOR

Sıcak havanın kendilerini olumsuz etkilediğini anlatan Süme, “Sabah idmanları etkiliyor, güneş bayağı çarptı ama şehir merkezine göre tesis aslında antrenman yapmak için ideal. Akşam idmanları daha rahat geçiyor, Allah bize de bu Ramazan ayında yardım ederse sıcak bizi etkilemez” şeklinde konuştu.