Gelecek sezon adına henüz bir adım atmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, planlamasını anlaşacağı teknik direktöre göre yapacak.

Geçen sezonun son üç maçını sportif direktör Bülent Bölükbaşı ile tamamlayan ve başarılı sonuç alan mavi – beyazlı ekipte teknik direktör konusunda da henüz bir aşama kaydedilmedi.

Yeni sezonda üst sıraları zorlayan ve Play Off finallerinin içinde kalmayı hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, yeni teknik direktörlerinin netleşmesinden sonra yeni sezon yapılanmasına başlayacaklarını ifade etti.

İDDİALI OLACAĞIZ

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor’un her zaman hedefi olan bir takım olduğunu aktaran basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “Bu kapsamda yönetim kuruluyla bir araya gelerek yeni sezonun hazırlıklarına başlayacağız. Bizim önceliğimiz, yeni hocamızı belirlemek. Yönetim kurulumuzla hocamızı netleştirdikten sonra yeni sezon yapılanmasına başlayacağız. Biz bugüne kadar hocalarımızın raporları doğrultusunda hareket ettik. Bundan sonraki süreçte de aynı yolu tercih edeceğiz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU