CHP Gaziantep Milletvekili aday adayı İrfan Kaplan, listede olmasada adaylardan daha çok çalışacağını söyledi. Listede herkesimin temsil edildiğini belirten Kaplan, CHP’nin Gaziantep’te bu listeyle 4, 5 milletvekili çıkaracağını ifade etti.

‘Listede adım varsa çalışırım yoksa çalışmam demek doğru bir mantık değil’ diyen İrfan Kaplan, “Partimizin iktidarı için yıllardan beri çaba sarfediyoruz, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Aday kim olursa olsun çok önemli değil. Bu çalışma parti için yapılıyor. Bu listeyle 4, 5’i alacağız. Liste güzel. Herkesim temsil ediliyor. Nizip, İslahiye doğu ve güneydoğu oylarına hitap edecek adaylarımız var. Şehir merkezine hitap eden adayımız, Alevi kesimine hitap eden adayımız var. Yani herkesim bu listede kendini bulabiliyor. Başarılı olmamamız için bir neden yok” dedi.

Listeye girmediği için kırgın ve küskün olmadığını da söyleyen Kaplan. “Bizde küsme darılma olmaz. Geçen dönem milletvekilliği kontenjan nedeniyle elimden alındı yine bir alınganlık, kırılganlığım olmadı, hatta daha fazla çalıştım. Bugünde yine eskisinden fazla çalışıp Ak parti iktidarından kurtulmanın yollarını arayacağız” diye konuştu.

Meral KINACILAR