Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Coşkun, motivasyon, iletişim ve girişimciliğin hayatın bizatihi kendisi olduğunu ifade etti. Coşkun, "Hayata pozitif bakışınızı, hayallerinizi kaybetmeyeceksiniz. İçinizdeki çocuğu öldürmeyeceksiniz” dedi.

Yenilikçilik ve Girişimcilik Topluluğu tarafından öğrencilere, Bilfest Profesyonellerle Girişimcilik, Motivasyon, Başarı ve İletişim' konulu konferans verildi. Konferansta konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Coşkun, “Yalanı hayatınızdan çıkarın” dedi. Coşkun, Gaziantep Üniversitesi’nin 44 bin öğrencisi ve çalışanlarıyla birlikte kocaman bir aile olduğunu söyledi. Prof. Dr. Coşkun, “Artık yeni şeyler söylemek lazım. Motivasyon, iletişim başarı aslında bu söylemler yeni değil ama bunun içerisinde hep böyle ağza sakız olmuş bu lafların altını nasıl doldurmak gerektiğini neler yapmak gerektiği konusunda biraz daha özlü, dişe dokunur şeyler söyleyecekler” dedi.

YALAN SÖYLEMEYİN

Rektör Coşkun, motivasyon, iletişim ve girişimciliğin hayatın bizatihi kendisi olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Coşkun, eskiden hayatın kolay olduğunu araçlar, bilgisayarlar ve sosyal medya olmadığı için mutlu olmanın, motive olmanın kolay olabileceğini belirtti. Her mesleğin kendi içerisinde bir güzelliği olduğunu o mesleği sevmenin çok önemli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Coşkun, öğrencilere yalan söylememeleri konusunda konusunda uyarılarda bulundu. HABER MERKEZİ