Eruslu Global şirketler topluluğu verdiği iftar programı ile Gaziantep’teki yerel market ve ulusal marketlerin yerel yöneticilerine Sleepy marka hijyen ürününü tanıttı. Eruslu Global Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eruslu, " İç piyasadaki payımızı 3 yıl içerisinde yüzde 50’e ulaştırmak gibi bir hedefimiz var" dedi.

Eruslu Global şirketler topluluğu bünyesinde yer alan ve Eruslu sağlık ürünleri adı altında Sleepy ıslak mendil ürününü, iftar programı çerçevesinde yerel market yöneticileriyle tanıştırdı.

KİMLER KATILDI ?

İftar programına İl Müftüsü Ahmet Ahmet Çelik, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Cuma Güzel, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Ak Parti Gaziantep Eski İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Eruslu Global Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eruslu, yerel marketlerin yöneticileri ve aileleri katıldı.

2005 YILINDAN BERİ SATIŞTA

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik iftar duasını okudu. İftar öncesi bir konuşma gerçekleştiren Eruslu Global Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eruslu, Sleepy’nin iç piyasada ve dış piyasada 2005 yılında beri kullanılan bir marka olduğunu söyledi.

HEDEFLER BELİRLENDİ

Ciro hedefleri ile ilgili bilgiler veren Eruslu, “2005-2015 yılları arasında dış pazarda etkin çalışmalarımız devam ediyordu. Ciromuzun yüzde 80-85’i ihracat, yüzde 15-20 si iç piyasaydı. 2015 yılının Aralık ayından itibaren Türkiye’nin ihraç pazarlarındaki daralma ve dış etkenlerden dolayı daha fazla ihracatta büyüme olanakları zayıfladığı an, iç piyasada da kendimizi geliştirmek adına yani bir strateji belirledik. En az 3 yıllık bir program yapıp yüzde 50 ihracat, yüzde 50 iç piyasa olmak üzere kendimize bir hedef belirledik ve bu manada çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE MARKETLERİ

Sleepy hijyen ürünlerini reklam kampanyasıyla halka tanıtmak istediklerini belirten Eruslu, “Sleepy reklam kampanyasıyla birlikte halkımıza tanıtmaya çalışıyoruz. Sleepy markası sadece 2004’de başladığımız bebek beziyle kalmadı, bu arada bebek bezinden sonra, yetişkin bezi, hasta bezi, hasta örtüsü, alt örtüsü, ıslak mendil bu senin 9. ayından itibaren de kadın bağı olmak üzere ürün gamını genişlettik. Türkiye marketlerinde raflarda yerimizi alacağız inşallah. İç piyasadaki payımızı 3 yıl içerisinde yüzde 50’e ulaştırmak gibi bir hedefimiz var” ifadelerini kullandı.

İÇ PİSAYA ÖNEM ARZEDİYOR

İç piyasaya ayrıca önem verdiklerinin altını çizen Eruslu Global Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eruslu, “Bu günkü İftar yemeğimizde, yerel marketleri ve ulusal marketlerin yereldeki yöneticilerini bir araya getirmek onlarla paydaşlarla olan birlikteliğimizi güçlendirmek amacıyla Ramazan ayının bereketinden faydalanmak istiyoruz. Amacımız hep birlikte beraber olmak milletimizin hasletlerini bir arada tutmak” diye konuştu Eruslu Global Şirketler Grubunun tanıtım videosu izlettirildiği program Akif Tuncer'in söylediği ilahiler ve semazen gösterileri ile sürdü. Yerel market yöneticilerine incelenmek üzere yeni ürün Sleepy hijyen ürünleri verildi. İHA