2012-13 sezonunda forma giyen ve en pahalı futbolcular arasında yer alan Senijad İbricic'in Gaziantepspor'a büyük bir şok yaşatacağı öğrenildi.

Gaziantepspor'da oynarken 250 bin Euro alamadığı için FİFA'ya şikayet eden İbricic yüzünden transfer yasağının gündeme gelmesinin şok etkisi yarattığı iddia edildi.

250 BİN EURO ÖDENMEMİŞ

2013 yılında Kasımpaşa'ya giden ancak Gaziantepspor'dan alacağını alamadığı için FİFA'ya başvuran ibricic'in haklılık payının yüksek olduğu öğrenildi. Alınan bilgiye göre 250 bin euro alacağı olduğu ve ödenmediği belirtilen İbricic dışında birkaç yabancı futbolcunun daha şikayet ettiği gelen bilgiler arasında.

ÇOK SAYIDA YABANCI ŞİKAYET ETMİŞ

Kırmızı-siyahlı takımda forma giyen ve alacağı ödenmeyen çok sayıda futbolcunun FİFA'ya başvurduğu öğrenildi. FİFA'nın ise bu kadar çok başvurunun olması nedeniyle Gaziantepspor'u incelemeye aldığı ve transfer yasağının gündeme geleceği belirtildi.

1 AY İÇİNDE BELLİ OLACAKMIŞ

Alınan bilgiye göre İbricic'in başvurduğu FİFA'nın 1 ay içinde karar vereceği öğrenildi. Mahkemesinin sürdüğü belirtilen İbricic için büyük ihtimalle Ağustos yada Temmuz başında karar verileceği ve transfer yasağının gelebileceği iddia edildi.