Gaziantepspor’un başarılı futbolcularından Daniel Larsson, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde spor servisimizle özel bir sohbet gerçekleştirdi. İsveç-Türkiye maçını izlediğini belirten yıldız futbolcu, “Evet maçı büyük bir zevkle izledim. Gerçekten güzel bir atmosfer vardı ve bu sahaya da yansıdı. Ancak İsveç’te Zlatan İbrahimovic’in yokluğunu görmezden kimse gelemez. O olsaydı bu maçın daha farklı olacağını düşünüyorum ancak Türk milli takımını da galibiyetten dolayı kutluyorum”dedi.

İBRA NEDEN GELMEDİ?

İsveç Milli Takımı’ndan takım arkadaşı olan İbrahimovic’in neden gelmediğiyle ilgili sorumuzu da yanıt veren Larsson, “Türkiye’de sıkıntılı günler yaşanıyor. Elbette tamamen bu yüzden değildir ancak bu terör olaylarının mutlaka payı vardır. Kendisi inanılmaz bir futbolcu ve İbrahimovic sahadaysa oranın patronu sadece kendisidir” dedi.

TÜRKİYE’YE GELMEZ

Larsson’a İbrahimovic’in isminin sürekli olarak Türk kulüpleriyle anılmasını sorduğumuzda ise, “Onun Türkiye’ye geleceğini düşünmüyorum. Çünkü gerçekten çok önemli bir para kazanıyor ve bunu sonuna kadar hakediyor. Galatasaray ve Fenerbahçe’yle adı geçiyor ancak bunun olacağını düşünmüyorum. PSG’den ayrılırsa belki Amerika’nın yolunu tutacaktır” dedi.

ELMANDER ÖNEMLİYDİ

Bir dönem Türkiye’de forma giyen Johan Elmander’in de kendisinin transferinde önemli rol oynadığını belirten Daniel Larsson, “Elmander gerçekten İsveç için önemli bir futbolcuydu. Onun kariyerinde burada neler yaptığını biliyorum ve burada gerçekten çok seviliyor. Gelmeden önce kendisine de bu ülkeyi sordum ve kesinlikle gitmem gerektiğini söylemişti. İyi ki de onu dinlemişim, umarım ben de Türkiye’de onun gibi bir iz bırabilirim” diye sözlerini noktaladı.