Türk otomotiv sektöründeki 25. yılını kutlayan Hyundai, Mayıs ayında tüm Türkiye genelinde başlattığı ödüllü test sürüşlerinin talihlilerini yapılan çekilişle belirledi. Belirlenen talihlilerden biri de Gaziantep'ten Ramazan Köroğlu oldu. Hyundai Ayıntap otomotive gelerek test sürüşüne katılan Ramazan Köroğlu, Hyundai İ10 model aracını teslim aldı.

Köroğlu, "yaklaşık 3 ay önce geldiğim Ayıntap Otomotive satış danışmanı H.İbrahim Ataseven'in test sürüşü davetini dikkate aldım. Katıldığım test sürüşü sonucunda da şans talihlilerden biri oldum. Hayatım boyunca hiç şansımın olmadığını düşünüyordum ama Hyundai İ10 bana çıktı. Buradan bir kez daha Hyundai ve Ayıntap Otomotiv yetkililerine ve çalışanlarına tekrardan teşekkürlerimi iletirim" dedi.

6 TALİHLİ KAZANDI

Milli Piyango huzurunda yapılan çekilişle 6 talihli, i10, i20, i30, Accent Blue, Elantra ve ix35’ten oluşan ödüllerini kazandı. 1 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ödüllü “Hyundai Test Sürüşü Günleri” süresince, Türkiye çapındaki 71 adet yetkili bayilerinde Hyundai modelleri ile test sürüşü yapan talihliler, İzmit’teki Hyundai Assan Fabrikası’nda Talihliler, Hyundai’nin Avrupa’ya açılan kapısı olarak nitelendirilen Hyundai Assan Fabrikası’nı da ziyaret ederek yetkililerden i10 ve i20 üretimleri hakkında bilgi aldılar. Fabrikada bol bol hatıra fotoğrafı çektiren talihliler, Hyundai modellerinin üretim hatlarının kalitesini de yerinde görmüş oldular. BÜLTEN