Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülmekte olan 2013 yılı 1. Dönem Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban Başkanlığında yapıldı. Kurban, huzurlu bir kent oluşumunun sadece emniyetin çalışmaları ile mümkün olmayacağını, başta Gaziantep ’de yaşayan vatandaşların desteği, kurum ve kuruluşların katkıları ile mümkün olabileceğini söyledi.

Kentin trafik sorunları ve çözümleri, sokaklara park edilen hurda araçların kaldırılması, okul güvenliği, eğlence mekanlarının, internet kafelerin denetimi gibi sorunlar ve çözümlerinin görüşüldüğü toplantı sonunda Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban toplantının faydalı olduğunu, alınan kararların uygulanmasını takip edeceklerini ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti.

Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan kurul toplantısına, Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, emniyet birimleri, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.