Şahinbey ilçe Kaymakamlığı ve Özel Zirve Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülen 'SODES'le hastam ve yaşlım emin ellerde' projesi kapsamında Huzurevi'nde kalan yaşlılara yönelik moral eğlencesi ve öğle yemeği programı düzenlendi.

Zirve Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir'in koordine ettiği organizasyonla, huzurevinde kalan 40 yaşlıya yönelik yapılan Hatay gezisinin ardından bugün de geziye giden yaşlılara moral eğlencesi ile öğle yemeği programı düzenlendi. Huzurevi yemekhanesinde düzenlenen programa; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Nilgün Ultaşdemir ile proje kapsamında eğitim alan kursiyerler ve Huzurevi sakinleri katıldı.

EV YEMEKLERİNİ YEDİLER

Hatay gezisinin fotoğraflarından oluşan slaytları izleyen yaşlılar daha sonra kendileri için hazırlanan ev yemeklerini yedi. Programda yaşlıların Hatay, gezisine katkı sağlayan çalışanlara teşekkür belgesi verildi. İsmet Zor, proje kapsamında eğitim alan kursiyerlerin yaşlılarla bir araya gelerek sosyalleştiğini ve çalışma ortamlarını yakından tanıdığını söyledi.

HABER MERKEZİ