Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Ali Gezer’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Gezer, Gaziantep ve Gaziantepli’lerin huzuru ve güvenliği için 24 saat sokaklarda ve Gaziantepli’lerin hizmetinde olacaklarını söyledi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener beraberinde Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Törer, Settar Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bilal Kara, M. Rıdvan Köksüzer, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bayram Sarıca, Uğur Acıoğlu, Mehmet Işık, Mustafa Bozgeyik, Ali Değer ve Reis Reisoğlu ile birlikte Emniyet Müdürü Gezer’i ziyaret ederek, Gaziantep emniyet teşkilatının güvenli bir şehir olan Gaziantep’in daha da güvenli bir kent olması için yapacağı çalışmalar için işbirliğine hazır olduklarını belirttiler.

BARTIK: İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Emniyet müdürünün ziyaretinde yaptığı değerlendirmede Gaziantep’in güvenli bir kent olduğunu, Gaziantep Emniyet Teşkilatının yapacağı çalışmalarla daha da güvenli bir kent olacağı ve Oda olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer’de Gaziantep ve Gaziantepli’lerin huzuru ve güvenliği için 24 saat sokaklarda ve Gaziantepli’lerin hizmetinde olacaklarını söyledi. Emniyet Müdürü Gezer, Gaziantep’in güvenliği ve Gaziantep’in daha güzel bir kent olması için Gaziantep Ticaret Odası ile her zaman işbirliği içinde hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ