Gaziantepspor’a ara transfer döneminde Eskişehirspor’dan dahil olan Hürriyet Güçer’in gözü Mutlu Topçu’daLigin ikinci yarısında oynanan maçlarda toplamda sadece 24 dakika görev alan deneyimli futbolcu, antrenmanlarda ki hırsıyla teknik patronuna mesaj yolluyor.Tecrübeli oyuncu Gaziantepspor’da ki ikinci döneminde bu zamana kadar Kasımpaşa maçında 2, Bursaspor maçında 6 ve Beşiktaş karşılaşmasında ise 16 dakika sahada mücadele etti. Geçen hafta oynanan Akhisar maçında 18 kişilik kadroda olmasına rağmen teknik direktör Mutlu Topçu tarafından tercih edilmedi.

Gaziantepspor’un Akhisar Belediyespor’a karşı mağlup olduğu karşılaşmanın ardından kırmızı-siyahlı taraftarlar Erdem Şen’in yanında Hürriyet Güçer’in oynaması konusunda birleştiler.

Sosyal medya hesapları üzerinden bir çok yorum yapan taraftarlar, Abdulkadir Kayalı’nın yetersiz olduğunu ve teknik direktör Mutlu Topçu’nun Hürriyet’i ilk 11’de sahaya sürmesi konusunda görüş bildirdiler.

Gaziantepspor’da 2011 yılında oynadığı futbolla taraftarların gönlünü kazanmayı başaran Hürriyet’in de fiziksel olarak hazır duruma geldiği öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Gaziantepspor, 2011 yılında Avrupa Kupalarına katılmayı başarmış ve Hürriyet Güçer’de o ekibin vazgeçilmez futbolcularının başında gelmişti.