Gaziantepspor’a yeniden transfer olarak ikinci kez kırmızı-siyahlı formayı giyecek olan Hürriyet Güçer, tekrar Avrupa kupalarına katılmak istediklerini belirtti.

Bundan önce geldiğinde Avrupa’ya katılmayı başardıklarını belirten Hürriyet, “Gaziantepspor’a yeniden transfer olduğum için çok mutluyum. Bu takım ve şehir yabancı olmadığım bir yer. 2010 yılında yine devre arasında bu takıma katılmış ve sezon sonunda Avrupa Kupalarına gitme başarısı göstermiştik. Burada çok genç oyuncular bulunuyor ve bizde onlara elimizden geldiği kadar destek olmak zorundayız. Burada iyi bir ortam ve iyi bir hocamız bulunuyor. Sezonun ikinci yarısıyla itibaren beklentilerde yükselecek. Umarım bu sorumluluğun altından başarıyla kalkacağız. Bunları gerçekleştirdiğimiz takdirde sezonu hedeflediğimiz yerde bitireceğimizi düşünüyorum” dedi.

GAZİANTEPSPOR DEPLASMANDA DAHA ETKİLİDİR

Tecrübeli futbolcu Hürriyet, “Kasımpaşa sezonun ilk yarısında özellikle kendi evinde önemli bir performans gösterdi. Ancak Gaziantepspor’da deplasmanda daha iyi bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın zorluk düzeyinin farkındayız. Puan almamız lazım ancak üst sıralar hedefimiz tabii ki kazanmak olacak. Bunun için takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

EKSİĞİMİ KAPATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM

Yaşadığı sakatlık ve sorunlardan dolayı futboldan bir süredir uzak kaldığını belirten Güçer, “Maç eksiğim elbette var ancak ben bunu kapatmak için özel hoca eşliğinde çalışmalarımı sürdürdüm. Antrenman açığım olmasın diye bir kaç kulüple de antrenmalara katıldım. Bir tarih vermek elbette doğru olmaz ama ben bu süreci hızlandırmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.